Gönüllü Olmak İstiyorum

Gönüllük, herhangi bir karşılık beklemeden bir ve/veya birçok bireyin gelişiminde kurum ve/veya kuruluşa bağlı ya da bağımsız olarak katkı sağlayabilecek kimselerdir. Faydasıçok Vakfı olarak eğitim alanındaki her adımımızda yanımızda olan kişi, kurum ve/veya kuruluşlardan aldığımız gönüllü desteklerimizin sürdürülebilirliğini hedeflemekteyiz.

Kimler Gönüllü Olabilir?
  • Faydasıçok Vakfı misyon, vizyon ve değerlerini benimsiyorsanız,
  • Etkinlik ve faaliyetlerimize somut katkılar sağlayacak eğitim, meslek ve kişilik özelliklerine sahipseniz,
  • Proje ve programlarımızın gelişiminde rol oynayabilecekseniz,
  • Gönüllülerimizin referansları var ise sizler de Faydasıçok Vakfı’nda gönüllülük yapabilirsiniz.