Otomotiv Teknolojileri Araştırma Geliştirme San. Ve Tic. A.Ş. (OTAM) ile Faydasıçok Vakfı Arasında Protokol İmzalandı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren Otomotiv Teknolojileri Araştırma Geliştirme San. Ve Tic. A.Ş. (OTAM) ile Faydasıçok Vakfı arasında protokol imzalandı.

Bu işbirliği ile OTAM, Sedefteki İnciler’e staj imkanı sağlayarak şirket içi eğitimler ve teknik geziler düzenleyecek.

Protokol törenine İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Rektör Yardımcısı Tayfun Kındap, İTÜ Vakfı Genel Sekreteri Kenan Çolpan, OTAM İcra Kurulu Üyesi Ekrem Özcan ve  Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Bilgi katıldı.