Önce Bilim

Faydasıçok Eğitim Vakfı olarak, Önce Bilim projemizle öğrenmenin en hızlı olduğu okul öncesi dönemde, çocuklarımızı Bilimle tanıştırarak, Bilimi sevmeleri ve Bilim hakkında bilgi sahibi olmalarına destek olmayı amaçladık.

Bu amaçla projemizin ilk çalışmalarına, gönüllülerimizin de desteğiyle hazırlanan ‘’Kozadaki Minikler’’ dergimizi oluşturarak başladık.  Gönüllülük bilinci ile oluşturduğumuz dergimizi okul öncesi eğitim veren tüm kurumlarla paylaşarak Bilim ve Sanat’ın çocukların kalplerine okul öncesi dönemde yerleşerek, hayatları boyunca öğrenme yolculuklarının devam etmesini hedefledik.

‘’ Kozadaki Minikler ‘’ dergimize aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

FAYDASIÇOK VAKFI | KOZADAKİ MİNİKLER (faydasicokvakfi.org)