Bursiyerlerin, 21. Yüzyıl yetkinliklerine sahip olabilmeleri amacıyla oluşturulan bir programdır. Alanında uzman isimler, üniversite iş birlikleri ve paydaşlarımız ile birlikte hazırlanan eğitimler, etkinlikler ve teknik geziler ile incilerimizin donanımlı kadın mühendisler olarak mezun olabilmelerini hedeflemekteyiz.

İncilerimiz, Mehmet Zorlu Vakfı ve MEF Üniversitesi iş birliği ile geliştirilen YetGen programında; kişisel gelişimleri amacıyla eğitim almaktadırlar. Ayrıca Farplas’ın düzenlediği “Fark’lı Gelecek” Programına katılarak iş hayatını tanıma ve deneyimleme fırsatı yakalamaktadırlar. Networking Event, Hack’n Break ve Teknik Geziler ile de iletişim becerilerinin güçlendirilmesi ve farklı bakış açıları kazandırılması hedeflenmektedir.

Akademik desteklerin yanı sıra çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler ile de İncilerimizin gelişimlerine katkıda bulunulmaktadır.