Ankara’nın Etimesgut ilçesinde Liseli İnciler ile buluştuk.

Faydasıçok Vakfı, Ankara Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ve Şehit Oğuzhan Yaşar Anadolu Lisesi’nde Liseli İnciler ile buluştu.

Liseli İnciler, “Neden Mühendis Olmalıyım?” paneline yoğun ilgi ile katılım sağladı.

6 Mart 2020 tarihinde Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen panele; Yönetim Kurulu Başkanı Selcen Faydasıçok, moderatör Murat Yıldız, mühendis rol modeller Gökçen Bircan Değerliyurt ve Çiğdem Doğan, Gazi Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisi öğrencisi Asude Özata katılım sağladı.

6 Mart 2020 tarihinde Şehit Oğuzhan Yaşar Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen panele ise; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülay Faydasıçok, moderatör Önder Ekinci, rol modeller Sevda Kayhan Yılmaz ve Zahide Övül, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisi öğrencisi Ayça Sayıoğulları katıldı.

Faydasıçok Vakfını ağırlayan, iki değerli okulun yönetim kadrosuna ve öğrencilerine teşekkür ederiz.