Burs Başvuruları

Faydasıçok Vakfı olarak, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve gençlerin potansiyellerini en üst seviyeye çıkarmalarına yardımcı olmak için burs programlarımızı sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Amacımız, toplumun her kesiminden gelen gençlere kaliteli eğitim olanakları sunarak onların gelecekteki başarılarına katkıda bulunmaktır.

Sedefteki İnciler Fellow Programı” ve “İz Bırakanlar Gelişim Programı” ile öğrencilerimizi destekliyoruz.

Başvuru Koşulları

1) Sedefteki İnciler Fellow Programı Başvuru Koşulları

Sadece kız öğrencilere açık bir programdır. Aşağıdaki koşulları sağlayan öğrenciler başvuru yapabilecektir.

• Devlet üniversitelerinin veya Vakıf üniversitelerinin %100 burslu lisans bölümlerinde eğitim alıyor olmak,
  • T.C. vatandaşı olmak,
  • Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Haberleşme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Kontrol Otomasyon Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği, Yapay Zekâ Mühendisliği bölümlerinden birinde okumak,
  • Devam eden öğrenciler için genel not ortalamasının 2.50/70 ve üzeri olması,
  • 25 yaşından büyük olmamak,
  • Hazırlık ve son sınıf öğrencisi olmamak.

2) İz Bırakanlar Gelişim Programı Başvuru Koşulları

Üniversitelerin belirlenen bölümlerinde öğrenim gören kız ve erkek öğrencilerin başvurularına açık bir programdır. Aşağıdaki koşulları sağlayan öğrenciler başvuru yapabilecektir.

• T.C. vatandaşı olmak,
  • Devam eden öğrenciler için genel not ortalamasının 2.50/70 ve üzeri olması,
  • 25 yaşından büyük olmamak.
  • Hazırlık ve son sınıf öğrencisi olmamak.

Faydasıçok Vakfı olarak, geleceğin liderlerini yetiştirmek için yanınızdayız. Başvuru dönemleri açıldığında haberdar olmak için ön başvurularınızı memnuniyetle bizlere iletebilirsiniz.