Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

“Yeni Dünyayla Bir Olmak”

Kasım 9 @ 09:00 - 18:30

Yeni Dünya Zirvesi 2024

Yeni Dünyayla Bir Olmak..

Yeni Dünya Zirvesi Yine Eşsiz Kazanımlar Sunacak!

Bu yıl ”Yeni Dünyayla Bir Olmak” mottosuyla üçüncü kez kapılarını açan zirvemizde siz de yerinizi almayı unutmayın.

Bülent Dölek

From Your Eyes
Founder & CEO

Program Akışı

Neden Yeni Dünya Zirvesi?

İlham Almak

Alanında uzman konuşmacılarla buluşma

Networking

Farklı fırsat ağları oluşturmak

Gelişim

Sürekli öğrenmeyi destekleyen ekosistem

Sosyal Fayda

Yaşadığı Dünya' ya değer katmak

Ana Sponsor

Altın Sponsorlarımız

Bronz Sponsorlarımız

Kurumsal Destekçilerimiz

"Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız."

Katılımcılarımızın Görüşleri

Zihnimde yeni dünya ve pozitif bakış açılarının harmanlanması ile ayrıldığım bir etkinlik oldu. Umut dolu konuşmacılar ve paneller bir çok gencin ihtiyacı olan ve aradığı ilham kaynağını bulduğu adresler oldu. Bu umudu da ancak Faydasıçok Vakfı gibi çok değerli bir vakıf sağlayabilirdi diye düşünüyorum. Bir kez daha bu güzel ve etkileyici deneyimi yaşattığı için Faydasıçok Vakfına teşekkür ederim.
Burak
Zirve konularını, konuşmacılarını seçerken her zaman güncel konulara odaklanarak, gerek sosyal gerek psikolojik gerekse teknik konularda alanında gerçekten çok başarılı insanlarla bizleri tanıştırmanız o kadar ilham verici oluyor ki, bunun için çok teşekkür ederim. Hep konular, konuşmacılar değişse de iyiliğin, samimiyetin, hissettiklerimin hiç değişmemesi ne kadar güzel bir yerde olduğumu bana bir kez daha gösterdi. Böyle bir ailenin parçası olduğum için çok mutluyum.
Nergin
Bu zirveye katılabilme şansı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum, gerçekten her şey mükemmeldi. Gelen konuşmacılar ve konuşmalarının içerikleri benim için çok faydalıydı. Bu güzel etkinliğin gerçekleşmesi amacıyla bu kadar uğraştığınız ve bizleri de bu ortamı deneyimleyebilmemiz için nerede olursak olalım bu zirvede topladığınız için gerçekten çok teşekkür ederim.
Nursen
Yeni Dünya Zirvesi, İyilik anlamında, insan kendini ne kadar geliştirirse geliştirsin ve işini ne kadar güzel yaparsa yapsın bir vicdana sahipse mükemmel sonuçlar çıkarabileceğini ve insanlara değer katabileceğini tekrardan görmüş olduk. Benim için verimli ve dolu dolu bir gündü:)
Yasemin
En ince detayına kadar mükemmel ayrıca her bir katılımcının bu kadar düşünülüp özellikle başka şehirlerden gelen bizlerin zirveye katılabilmesi için desteklemeniz çok değerli hissettirdi. Dinlediğimiz konuşmacılarla, sizlerle ve yardımcı olan elçilerle yeni bilgiler ve deneyimler kazanma şansı elde ettiğim için ve her gün daha da gelişen bir birey olmama yardım ettiğiniz için çok mutluyum. Tıpkı bir aile gibi koşulsuz bizi destekleyen insanların her daim yanımda olduğunu her anlamda hissettim.
Zeynep
Melis

Detaylar

Tarih:
Kasım 9
Saat:
Etkinlik Kategori:
Website:

Organizatör

Faydasıçok Vakfı
bilgi@faydasicokvakfi.org
Organizatör sitesini görüntüle

Mekan

İş Sanat Kültür Merkezi
Meltem Sokak 10; Beşiktaş, İstanbul
İstanbul, Beşiktaş 34353 Türkiye
+ Google Haritalar

Yeni Dünya Zirvesi 2024 Başvuru Formu

Geleceğin kapılarını aralamaya hazır mısınız? Yeni Dünya Zirvesi, gençlerin bir araya gelerek, yarının dünyasını şekillendirebileceği bir buluşma noktasıdır. Hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı serbest bırakacak bu etkinlikte, sürdürülebilirlik, teknoloji ve toplumsal dönüşüm gibi geleceği etkileyecek konular üzerinde derinlemesine düşünme fırsatı yakalayacaksınız.

İlham verici konuşmalar, networking fırsatları ve etkileşimli panellerle dolu bir deneyim sizi bekliyor. Geleceği inşa ederken, birbirinden farklı bakış açılarıyla tanışacak, bağlantılar kuracak ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için zirve başvurunuzu tamamlayın.