HASAN FAYDASIÇOK EĞİTİM VAKFI

Açık Rıza Metni

HASAN FAYDASIÇOK EĞİTİM VAKFI (“HAFEV”) tarafından işletilen https://faydasicokvakfi.org alan adlı internet sitesine (“Site”) iletişim formu gönderme sırasında AYDINLATMA METNİ kapsamında kişisel verilerinizi işliyoruz.

Bu açık rıza beyanı, açık rızanız olmadan işlenen kişisel verileriniz (KVKK m.5/2) veya açık rızanız olmadan işlenen özel nitelikli kişisel verileriniz (KVKK m.6/3) ya da kişisel verilerinizin veya özel nitelikli kişisel verilerinizin açık rızanız olmadan yurtiçindeki (KVKK m.8) veya yurtdışındaki (KVKK m.9) veri sorumlularına aktarılmasına ilişkin değildir. Bu faaliyetler için KVKK gereği açık rızanız gerekmez.

Biz bu rıza metni ile kişisel verilerinizin profilleme ve segmentasyon amacıyla kullanılması ile yurtdışına aktarımı için izin istiyoruz. Bir başka deyişle;

Ad, soyad, üye ID, kullanıcı hareketleri, çerez kayıtları, üyelik platform bilgileri, üyelik süreniz, Site’yi ziyaret etme sıklığı bilgileriniz, çevrimiçi formlarımız aracılığıyla ilettiğiniz bilgileriniz; kullanıcı hareketlerinin takip edilerek pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi, kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesi, avantajlar, promosyonlar, reklamların oluşturulması, segmentasyon, raporlama, profilleme, pazarlama ve analiz çalışmalarının yapılması amaçlarıyla KVKK’nın 5/1. maddesinde yer alan “açık rıza” hukuka uygunluk sebebi uyarınca işlenecek ve KVKK’nın 9/1. maddesinde yer alan “açık rıza” hukuka uygunluk sebebi uyarınca Hasçelik’in yurtdışında bulunan tedarikçi ve hizmet sağlayıcılarıyla paylaşılacaktır.