Burs

Burs başvuruları 1-30 Ağustos tarihleri arasında Microfon.co üzerinden alınmaktadır. Burs duyuruları, Faydasıçok Vakfı resmi sosyal medya hesapları ve web sitesi üzerinden duyurulmaktadır.

Vakıf web sayfamızı ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek başvurularımız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca web sitemizde yer alan “Ön Başvuru Formunu” doldurduğunuzda tarafınıza bilgi maili iletilecektir.

Evet, diğer kurum burslarına başvurulmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır. (KYK Burs ve Kredisi dahil.)

Hayır, Faydasıçok Vakfı bursları karşılıksız olup geri ödeme şartı bulunmamaktadır.

Hayır, Faydasıçok Vakfı bursları yurt içinde lisans eğitimi gören öğrencilere burs desteği sağlamaktadır.

Burs başvurusu yapmış olduğunuz Microfon.co platformu üzerinden başvuru durumunuzun sonucunu öğrenebilirsiniz.

Not ortalamanızın 4’lük sistemde 2.50’nin 100’lük sistemde ise 70’in altına düşmemesi, alttan 1’den fazla dersinizin olmaması ve bir sivil toplum kuruluşu içerisinde yer almanız gerekmektedir.

Ekim – Haziran ayları olmak üzere 9 ay boyunca burs ödemelerimiz belirtmiş olduğunuz Iban No’suna gerçekleştirilmektedir.

Hayır, burslarımız yalnızca üniversitelerin 1. 2. ve 3. sınıf lisans öğrencilerini kapsamaktadır.

Mentor

Web sitesinde yer alan Mentor Olmak İstiyorum Başvuru Formunu doldurarak Faydasıçok Vakfı Mentor havuzu içerisinde yer alabilirsiniz.

Mentorluk Programımız bir eğitim dönemini kapsamaktadır.

Mentor ve mentee eşleştirmesi, başvuru formlarında belirtilen bilgiler ve ihtiyaçlar doğrultusunda, en uygun eşleşmelerin yapılması amacıyla vakfımız tarafından gerçekleştirilir.

Dönem içinde yapılan değerlendirme anketleri ve geri bildirimlerle, mentor ve menteelerin gelişim yolculuğu takip edilmekte ve programın başarısı ve verimliliği artırılmaktadır.

Lisans mezunu iseniz, Minimum 5 yıldır iş hayatında aktif rol oynuyorsanız, Faydasıçok Vakfı’nın misyon, vizyon ve değerlerini benimsiyorsanız, Gönüllü olarak mentorluk sürecine zaman ayırabilecekseniz. Sedefteki İnciler Programında mentorlerimiz alanından uzman kadın mentorler arasından seçilmektedir.

Zirve

Yeni Dünya Zirvesi’ne dışarıdan katılım sağlayabilirsiniz.

Yeni Dünya Zirvesi’ne kayıt olmak için web sitesindeki kayıt formunu doldurabilirsiniz.

Yeni Dünya Zirvesi’ne katılım ücretsizdir.

Genel

Faydasıçok Akademi eğitimleri Gelişim Programlarında yer alan öğrencilere özel olup, dışarıdan katılım sağlanması mümkün değildir.

Bağışlarınızı 0216 593 16 77 No’lu telefonu arayarak veya bilgi@faydasicokvakfi.org adresinden bilgi alarak yapabilirsiniz.

Projelerimize; bağış yaparak, gönüllü olarak, veya kurumsal iş birlikleri ile destek olabilirsiniz. Detaylı bilgi için bilgi@faydasicokvakfi.org mail adresi üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz

Kurumsal iş birlikleri yapmak isteyen şirketler ve kuruluşlar, web sitemizde yer alan iletişim bilgilerimizden bize ulaşarak iş birliği görüşmesi teklifinde bulunabilirler.